Godt nyttår! Takket være Pragmatic Play kan det nye året være fullt av rikdom og velstand. Denne spilleautomaten ble nemlig lansert med tanke på kinesiske nyttår og tilbyr en ny vri på en tradisjonell feiring.

Spillet består av fem hjul i røde- og gullfarger, og i bakgrunnen kan du se himmelen og bakken bli lyst opp av fyrverkeri, drager, trommer og glade mennesker. Spilleautomaten har totalt 25 betalingslinjer og byr på noen virkelig store gevinster. Dette er en ny og moderne spilleautomat med et tradisjonelt tema og store jackpoter. Vi må ærlig innrømme at vi har sett dette før, men allikevel er det fortsatt morsomt!

Denne spilleautomaten er på mange måter en blåkopi av en annen spilleautomat ved navn Wolf Gold. Faktisk er disse to spillene bortimot identiske, så om du likte det forrige så kommer du garantert til å like dette også.

Et orientalsk tema er som regel en sikker vinner hos de fleste gamblere der ute, men allikevel må vi ærlig innrømme at vi begynner å bli lei av spilleautomater med helt like temaer. Samtidig føles det ut som jackpoten er ganske vanskelig å treffe, så dermed ligger gevinstene et stykke unna.

Allikevel er det ingenting å si på potensialet til denne spilleautomaten eller jackpoten den innehar. Du har nemlig muligheten til å vinne 125 000 mynter på en av de tre ulike jackpotene. Det er absolutt ikke å forakte!

En av de viktigste funksjonene i dette spillet er helt klart gratisspins. Disse kan utgjøre forskjellen på om du tjener penger eller taper penger. Derfor er det viktig at du holder øye med disse hele tiden mens du spiller.

Gratisspins bli utløst av såkalte Mega Symbols, som kan dukke opp på hjul nummer to, tre og fire. Om du får fire eller fem av disse symbolene vil du få fem til femten gratisspins. Om du får et Mega Wild Symbol i tillegg så kan du le hele veien til banken.

Ikke noe man kan spille i timesvis

Vi mener at dette spillet ikke byr på en veldig dyptgående eller interaktiv opplevelse, så vi greier ikke å se for oss at vi skal sitte og spille på denne spilleautomaten i timesvis. Samtidig så er det gøy å tilbringe en time eller to foran skjermen og håpe at du utløser en av de store jackpotene.

Heldigvis er dette spillet optimalisert slik at den fungerer svært godt i nettleseren til mobile enheter, noe som betyr at du kan spille et par runder på dette spillet mens du sitter på bussen eller er på vei hjem fra jobb.

Vi anbefaler at du beveger deg videre til et annet spill om du ikke har greid å utløse en seriøs gevinst innen 50 runder. Om du ikke er obs på kontobalansen din kan du fort bli blakk.

Wild-symbol i dette spillet er utformet som en gullbelagt hund og kommer stablet. Denne kan erstatte alle andre symboler, unntatt scatter-symbol og bonus symboler.

Scatter-symbol kalles Tree of Fortune og ligner i all enkelhet et tre. Om du får dette på hjul nummer én, tre eller fem så vil du utløse fem gratisspins. I løpet av denne modusen så vil hjul nummer to, tre og fire snurre sammen som et gigantisk symbol og symbolene som lander her vil dekke alle de tre nevnte hjulene.

Du burde også holde øye med papirlyktene, det er nemlig disse som utløser jackpoten. Om du får seks eller flere av disse symbolene så vil du bli tatt med videre til et mini spill hvor du kan vinne jackpoter. Her vil du begynne på et nytt spill hvor ulike symboler er tilknyttet ulike premier, bl.a. jackpoter.

Du får tre gratis runder på dette spillet, noe som kan bidra til at du lander enda flere lykter. Om du får flere lykter i denne modusen så vil du få tre nye gratis runder. Denne modusen stopper om du greier å få tak i alle lyktene, og dermed vinner jackpoten, eller du går tom for gratis runder. Når du går tom for gratis runder så vil du få utbetalt den mengden penger som står skrevet inn i lyktene, hver av disse lyktene kan ha multiplikatorer fra 1-100 ganger innsatsen din. Dermed kan denne modusen vise seg å bli svært lukrativ.

Dom

Alt i alt synes vi at dette var en grei spilleautomat med et velkjent, og noe oppbrukt, tema. Spilleautomaten fungerer godt og burde kunne appellere til mange typer spillere, allikevel sliter spillet med å greie å holde på oppmerksomheten vår. Man går rett og slett fort lei.

Det kanskje beste ved et denne spilleautomaten er at denne har tre store jackpoter, som alle har potensialet til å endre din økonomiske hverdag. Som regel vil man vinne 50 ganger innsatsen sin på de ulike bonusene.

Allikevel synes vi at denne spilleautomaten mangler noe for å greie å holde oss interesserte, å ha progressive jackpoter er ikke alene nok for å appellere til alle de kresne kundene der ute.

Denne spilleautomaten kan likevel anbefales til de som ønsker å spille på en spilleautomat med et velkjent tema og progressive jackpoter.